joi, 22 august 2013

Ajutã şi tu la organizarea RIUF din aceastã toamnã!

Tu ai auzit de RIUF? Datoritã acestui eveniment ai ales sã urmezi facultatea la care eşti student în prezent? Ce ai spune dacã tu ai putea sã faci parte din organizarea urmãtoarei ediţii RIUF?


Aşadar, pentru cã se aproprie cel mai mare târg internaţional de universitãţi, echipa RIUF se mãreşte şi are nevoie de noi colaboratori. Avem pentru tine un post de intern în cadrul departamentului de PR. Dacã doreşti sã te alãturi echipei, trebuie sã îndeplineşti câteva cerinţe:

- Sã ai studii superioare finalizate sau în curs de finalizare într-un domeniu adiacent comunicãrii: Relații publice, Marketing, Jurnalism. Dacã ai și reținut ceva de la cursuri, cu atât mai bine;
- Sã fii disponibil să lucrezi 6 ore/zi timp de aproximativ 7 săptămâni (16 septembrie-20 octombrie). Orele pot fi stabilite în funcție de disponibilitatea ta.

Printre activitãţile pe care le vei desfãşura, se enumerã:

- Sã fii la curent cu tot ce se vorbește și se scrie despre RIUF în România;
- Managementul canalelor de comunicare;
- Sã scrii despre RIUF așa cum n-a mai făcut-o nimeni pânã acum, astfel încât sã inspiri publicul țintã de pe grupurile de discuții Yahoo și Facebook, de pe pagina de Facebook RIUF, din newsletter  şi din alte surse.

Toţi cei care doresc sã aplice pentru postul de intern, sunt invitaţi sã redacteze un eseu de maxim 600 de cuvinte prin care sã promoveze RIUF cãtre un public format din elevi şi studenţi. Eseul, alãturi de o scrisoare de motivaţie şi CV trebuie sã fie trimise pe adresa raluca.apostol@educativa.ro pânã la data de 1 septembrie.

Adriana GIURCĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu