duminică, 6 octombrie 2013

Câştigă o excursie la Diham şi poţi avea certificatul de ghid autorizat!

Iţi pregătim un week-end complex în care te vei distra, vei cunoaşte oameni noi şi vei învăţa lucruri interesante. Hai cu noi în excursie şi vei face primii paşi spre un job de ghid.


Asociaţia Turistică Ghizii României organizează până pe data de 30 noiembrie 2013 un concurs al cărui câştigător poţi fi chiar tu. Premiul oferit este o excursie în perioada 10-11 ianuarie 2014, la Diham şi se adresează tuturor celor care sunt pasionaţi de turism şi îşi doresc o carieră pe viitor în acest domeniu.

Organizatorii îşi doresc cât mai mulţi participanţi, spunându-le acestora: “Te provocăm! Să vii cu noi la munte într-un weekend, să îţi faci prieteni noi şi să înveţi la cursurile teoretice gratuite cum te poţi descurca în natură când vine vorba de animale sălbatice, avalanşe sau orientare.”

Condiţiile de înscriere sunt:

* Pentru a participa la tragerea la sorţi, trebuie să participi la două cursuri teoretice şi la una dintre aplicaţiile din toamna lui 2013, la alegere: Canionul Şapte Scări, Voina – Munţii Iezer Păpuşa sau la Balul Şcolii;

** Cursurile au loc marţea sau joia la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Geografie, 18:30 – 20:00, începând cu 15 octombrie;

*** Inscrierea nu implică nici un cost, decât în cazul în care doreşti să obţii certificatul de Agent de Turism – Ghid.

Câştigătorul concursului va fi anunţat pe data de 15 decembrie. Pentru a te înscrie, accesează site-ul www.monom.ro, iar la înscriere menţionează codul InspireBuzz.

Adriana GIURCĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu