sâmbătă, 21 septembrie 2013

GSK caută Trainee pentru următoarea ediţie!

Se bucură de un mare succes de şase ediţii încoace, iar pentru cea de-a VII-a caută tineri talentaţi şi speciali. GSK te aşteaptă să faci parte din echipa lor Trainee pentru o perioadă de şase luni sau un an.


GlaxoSmithKline este o companie farmaceutică, desfăşurând activităţi de cercetare, descoperă şi dezvoltă medicamente şi vaccinuri inovatoare pentru oamenii din întreaga lume. Atât în România, cât şi la nivel internaţional suntem inspiraţi în activitatea noastră de misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor, ajutându-i pe aceştia să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult.

Astfel, dacă îţi doreşti să iei şi tu parte la cea de-a VII-a ediţie GSK, te invităm să aplici până pe 14 octombrie. Pentru a fi unul dintre viitorii participanţi trebuie să completezi formularul disponibil pe site-ul www.gsk.ro, în secţiunea Cariere/ Program de Traineeship sau site-ul Inspire Group. Mai apoi, cei selectaţi vor fi contactaţi telefonic pentru viitoarele interviuri.

Intr-un interviu acordat, HR Director & Commercial Excellence Lead, GlaxoSmithKline România, Iulia Dobriţoiu, a afirmat că: „În GSK, susţinerea şi dezvoltarea talentelor este o parte integrantă a strategiei de business, iar acest program ne ajută să identificăm şi să integrăm viitori profesionişti. Având în vedere faptul că, la prima ediţie, numărul aplicaţiilor a fost de 28 şi la ultima ediţie organizată a ajuns la 800, suntem pe deplin indreptăţiţi să spunem că tinerii sunt atraşi de oportunitatea de a începe o carieră într-o companie precum GSK, considerând programul de traineeship ca o bază importantă de selecţie a membrilor echipei noastre. De-a lungul celor 6 ediţii, GSK a dovedit participanţilor că oferă experienţe de business diverse, din care învaţă şi se dezvoltă, într-un mediu de lucru stimulant, sănătos şi înalt performant. Ne aşteptăm ca şi în acest an interesul să fie la fel de mare şi suntem încrezători ca tinerii absovenţi ne vor surpinde şi la această ediţie.”

Profilul căutat pentru ediţia din 2013:
- Absolvent facultate promoţia 2012/2013 în unul din domeniile: Medicină, Farmacie, Stomatologie, Biologie, Chimie, Studii Economice, Drept, Marketing;
- Absolvent program master 2013 sau în curs de desfăşurare;
- Activităţi extra-curiculare pe parcursul studiilor: voluntariat, membru în organizaţiile studenţeşti, participări la proiecte studenţeşti;
- Expunere internaţională, cum ar fi: burse universitare, participare la programul „Work and travel”, conferinţe, seminarii;
- Mobilitate pe plan naţional; Agilitate de învăţare, spirit inovativ, construire de relaţii, muncă în echipă.

Te invităm să fii unul dintre viitorii tineri – potenţial colaborator al GSK pentru departamentele: vânzări, marketing, financiar, logistică, controlul calităţii, administrativ, EHS.

Pentru mai multe informaţii, accesează www.gsk.ro.

Adriana GIURCĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu