duminică, 1 septembrie 2013

Produse handmade şi bio la Visul unor Nopţi de Vară

Au trecut şi ultimele zile ale anotimpului cald, dar noi încă mai păstrăm bucuria pe care vara ne-a adus-o, locurile frumoase pe care le putem vizita, dar şi distracţia. Și pentru că întotdeauna ne-a plăcut să îmbinăm utilul cu plăcutul, te invităm să participi în primele zile de septembrie la un eveniment care le cuprinde pe toate.

1278312_635682899789070_1590524598_n

Pe 5, 6 şi 7 septembrie alătură-te celor care vin la “Visul unor Nopţi de Vară”. Poţi participa la workshop-uri, concursuri, tombole sau pur şi simplu poţi ajuta organizatorii să sprijine o cauză nobilă. Este vorba despre Centrul Maternal “Casa Agar” care adăposteşte, susţine şi reintegrează în societate mame şi copii care trec prin perioade grele.

De asemena, prin intermediul evenimentului vor fi promovate obiectele handmade şi cele bio. Poţi să le cumperi sau poţi să le creezi chiar tu, sub îndrumarea celor care vor conduce atelierele de creaţie.

Locul în care va avea loc întreg evenimentul este Grădina Légère din Bucureşti, iar intrarea se va face în fiecare zi începând cu orele 18:00 şi până târziu în noapte.

Vă aşteptăm cu mult drag!

Adriana GIURCĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu