sâmbătă, 1 februarie 2014

Concurs de Studii de Caz organizat de AmCham Romania

Camera de comerţ Americană ȋn România (AmCham) organizează un concurs bazat pe studii de caz, adresat tuturor instituțiilor de învățământ superior din țările central și est europene.

amcham

AmCham România, alături de AmCham Ungaria, Centrul pentru Intergritate în Afaceri şi Administraţie şi CEU Business School din Budapesta caută cele mai bune studii de caz ȋn domeniul Integrității în Afaceri.

Pot participa profesori, cercetători, studenții și masteranzi în domenii precum Administrarea Afacerilor, Drept, Economie, Științe Sociale, precum și studenții în cadrul programelor de MBA locale sau afiliate unor universități ce provin din țări precum: Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Toţi cei care doresc să aplice la acest concurs, trebuie să trimită studiul de caz ȋn limba engleză, până pe data de 1 iunie 2014 la Casestudy@ceubusiness.org.

Juriul, format din experți din mediul academic și lideri din domeniul afacerilor, vor acorda trei premii: 5.000 de dolari pentru locul 1, 3.000 de dolari pentru locul 2 și 2000 de dolari pentru locul 3.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi pagina web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu