sâmbătă, 1 februarie 2014

Eşti pasionat de IT? Te aşteptăm la Sofia!

Eşti pasionat de calculatoare şi de mediul virtual? Avem pentru tine un program de internship, program ce se va desfăşura în Bulgaria. VMware din Bulgaria este o cunoscuta companie de top în mediul cloud computering și virtualizare şi aşteaptă aplicaţiile pentru a recruta cel mai bun intern!

index

Internship-ul se bazează pe un proiect intern de cercetare și dezvoltare în cadrul companiei. Prpgramul internship-ului se va desfăşura pe o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni, iar locaţia va fi în Sofia.
Pentru a participa la selecţie, trebuie să îndeplineşti câteva condiţii:

-           cunoștințe în utilizarea OOP, Java, C++, structurilor de date, algoritmilor, modelelor de design sau unităților de testare;
-           limba engleză;
-          capacitatea de analiză, adaptabilitatea;
-          spirit inovativ.

VmWare oferă celor selectaţi posibilitatea de a lucra alături de cei mai buni experţi în domeniul IT, îndrumarea unui mentor pe toată perioada de stagiu, feedback din partea acestuia pentru întreaga activitate, familiarizarea cu mediul Vmware, dezvoltarea abilităților personale în cadrul unui mediu de lucru sănătos și bazat pe comunicare.

Toţi cei care doresc să aplice sunt invitaţi să-şi trimită CV-ul şi proiectele la care au mai lucrat, la adresa jobs-bg@vmware.com.

Pentru mai multe detalii, accesaţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu