duminică, 31 martie 2013

Butterfly Effect te ajutã sã te angajezi în cadrul companiei PepsiCo!

PepsiCo îţi oferã şansa de a face parte din echipa sa de lucru prin intermediul programului „Butterfly Effect”! Tot ce trebuie sã faci este sã aplici pentru program, pânã la data de 30 aprilie. Cei mai talentaţi 20 de tineri vor avea ocazia de a petrece vacanţa de varã în interiorul companiei, lucrând alãturi de experţi ai departamentelor Resurse Umane, Operaţuni, Marketing, Vânzãri, Financiar sau IT.


Aflat la cea de-a patra ediţie, programul are ca scop propulsarea tinerilor pe piaţa muncii. Dupã pregãtirea acestora, cei mai buni vor fi selectaţi sã lucreze în continuare. Conform statisticilor, din cele trei ediţii anterioare, 45 de tineri au beneficiat de cursuri de perfecţionare, iar 13 au rãmas angajaţi.
Pentru a te înscrie trebuie sã îndeplineşti câteva cerinţe ale “candidatului ideal”: sã fii student în anul doi sau trei (preferabil, dar nu obligatoriu), indiferent de facultate, sã ai capacitatea de a lua decizii, aptitudini de lider, spirit inovator, sã fii orientat spre rezultate, cu abilitãţi analitice dezvoltate, sã fii etic, flexibil şi sã ai abilitãţi de networking, cât şi cunoştinţe de limba englezã.
Pentru a trimite candidatura, trebuie sã accesezi site-ul, sã îţi încarci CV-ul şi sã realizezi un eseu de maxim 1000 de cuvinte. De asemenea, trebuie completat şi chestionarul online.
 Adriana Giurcã
    
 
Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu