duminică, 10 martie 2013

Webinarii pentru propria afacere

Dacǎ îţi doreşti sǎ ştii cum sǎ te descurci într-o afacere nouǎ şi cum sǎ te apuci de una profitabilǎ, Junior Achievement România lanseazǎ o serie de webinarii susţinute de antreprenori, investitori şi experţi din mediul de afaceri pentru toţi cei care sunt interesaţi de iniţierea primilor paşi.


Studenţii care vor participa la seria de evenimente, vor avea ocazia de a-şi testa propriile idei de afaceri prin participarea la diversele webinarii oferite de cǎtre StartUp România. Fǎrǎ a întâmpina obstacolele de început sau de a rǎmâne doar la stagiul de idee a afacerii, toţi cei selectaţi vor putea sǎ îşi echivaleze experienţa cu o adevǎratǎ practicǎ sau vor putea sǎ realizeze prima lor vânzare. Toate activitǎţile vor fi desfǎşurate sub îndrumarea experţilor din domeniu, finanţatorilor, furnizorilor sau chiar viitorilor clienţi.

Cele mai bune idei de afacere vor fi premiate la competiţia Compania Anului 2013, unde câştigǎtorii vor fi premiaţi cu pânǎ la 15.000 EUR  pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru mai multe detalii despre înscriere sau despre detaliile competiţiei, accesaţi link-ul sau trimiteţi întrebǎrile voastre la adresa startup@jaromania.org.
 Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu