joi, 14 martie 2013

Competiţia naţionalǎ de dezbateri academice

Pe 16 şi 17 martie, în incinta Facultǎţii de Sociologie şi Asistenţǎ Socială se va organiza competiţia naţionalǎ de dezbateri academice pentru studenţi. Evenimentul este realizat de cǎtre Asociaţia Română pentru Gândire și Oratorie (ARGO) şi are douǎ secţiuni: una dedicatǎ începǎtorilor, care au beneficiat de traininguri de debate în cadrul clubului ELSA – ARGO în perioada noiembrie 2012 – martie 2013 şi una de avansaţi, la care vor lua parte studenţii care au practicat debate în liceu, iar în timpul facultǎţii au continuat aceastǎ activitate.


Dezbaterile vor avea ca model turneele internaţionale de debate, cunoscute sub numele de British Parliamentary. Domeniile de bazǎ din care studenţii vor avea de dezbǎtut diverse teme sunt culturǎ generalǎ, relaţii internaţionale, economie sau politici sociale. De asemenea, studenţii vor avea ca timp de gândire 15 minute, înainte de începerea dezbaterii propriu-zise.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, înscriere sau participare, puteţi accesa site-ul www.bucharestcup.wordpress.com sau puteţi trimite un mesaj la adresa anamaria@argodebate.ro.

Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu