joi, 21 martie 2013

Cursuri ”Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” – luna aprilie

Pentru că s-a bucurat de un mare succes şi pentru că încă există tineri interesaţi de cursurile pentru viitorii anteprenori creativi, ”Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” şi-a prelungit programul şi în luna aprilie. Cei interesaţi pot aplica pentru una dintre cele două sesiuni care se vor desfăşura între 11-13 aprilie, respectiv 17-19 aprilie.


Deadline-urile de înscriere sunt 3 aprilie şi 9 aprilie. In ceea ce priveşte locaţia, cursurile se vor desfăşura la sediul GEA Strategy & Consulting, Str. Belgrad nr 10, Sector 1, Bucureşti. Sesiunea de training îşi doreşte să răspunda tuturor întrebărilor pe care tinerii anteprenori le au atunci când doresc să pornească într-o afacere nouă. Se vor aborda diverse teme, printre care: aspecte ale statutului de antreprenor, capitolele esenţiale ale unui business plan: descrierea ideii, a sectorului, planul de marketing, strategia de comunicare, strategia de vânzări, strategia financiară, aspecte juridice şi de capital uman sau managementul riscului.

Toţi cei care vor fi selectaţi pentru a participa, vor primi şi o diplomă care demonstrează că sesiunea de cursuri este certificată de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ex-CNFPA).

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, accesaţi site-ul.
 Adriana Giurcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu