joi, 21 martie 2013

Coca Cola îşi caută noii manageri

Aflat la cea de-a doua ediţie, Programul de Management Trainee „Destination: Management” a dat startul noilor recrutări. Susţinut de către Coca-Cola HBC, în acest an, numărul de locuri disponibile pentru viitorii manageri s-a dublat. Mai mult decât atât, proiectul aduce şi o Școală de Business ca parte a  procesului de selecţie.


Programul se adresează studenţilor aflaţi în ultimul an de facultate şi tinerilor absolvenţi. Programul de pregătire durează doi ani de zile, timp în care cei 11 tineri selectaţi vor fi capabili de a-şi lua în primire rolul de manageri în cadrul companiei.

Compania pune la dispoziţia celor interesaţi cinci mari domenii: Vânzări, Financiar, Marketing, Logistică şi Producţie.

Ediţia din acest an va debuta în toamnă, iar pentru înscrieri, este necesar să accesati site-ul companiei. Data limită pentru înscrieri este 1 iunie.

După procesul de recrutare, cei 11 selectaţi vor face o pregătire care se va desfăşura în trei mari etape:
  • First Level – cunoaşterea companiei şi a activităţilor caracteristice departamentului ales;
  • Second Level – gestionarea proiectelor proprii şi interacţiunea cu celelalte departamente ale companiei pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;
  • Third Level – gestionarea unei echipe.
Intr-un interviu acordat, Corina Licea, Country HR Manager România şi Moldova, Coca-Cola HBC, susţine: „La Coca-Cola HBC, echipa este cel mai valoros „ingredient” al performanţei noastre. Pornind de la succesul primei ediţii de Management Trainee, am decis să continuam căutarea de tineri talentaţi şi să le oferim oportunitatea de a deveni managerii de top de mâine. Iar Școala de Business Coca-Cola HBC va fi nu doar cadrul perfect în care să le descoperim potenţialul, ci şi elementul care va transforma programul de Management Trainee într-o experiență unică pentru candidaţi”.
 Adriana Giurcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu