duminică, 12 mai 2013

Cum sã înfiinţezi şi sã dezvolţi o organizaţie pro-libertate în oraşul tãu?

Vrei sã ştii cum sã înfiinţezi şi sã dezvolţi o organizaţie pro-libertate în oraşul tãu? Dacã ai rãspuns afirmativ la întrebarea noastrã, te aşteptãm vineri, 17 mai, la un training pe tema menţionatã mai sus.


Evenimentul este organizat de cãtre Centrul de Analizã şi Dezvoltare Instituţionalã Eleutheria (CADI – Eleutheria) împreunã cu Americans for Tax Reform şi Leadership Institute (SUA). Intreaga întâlnire se va desfãşura în limba englezã, iar organizatorii aşteaptã un numãr de 20 de participanţi.
Dacã eşti interesat de training-ul “Cum sã înfiinţezi şi sã dezvolţi o organizaţie pro-libertate în oraşul tãu?”, trimite-ţi CV-ul însoţit de o scurtã scrisoare de motivaţie -opţionalã- pe e-mail office@cadi.ro, în decursul zilei de luni, 13 mai.
Intrarea la training este liberã, iar locul de desfãşurare este centrul The HUB Bucharest, Str. Halelor Nr. 5, Et. 2 (Piaţa Unirii), Bucureşti, între orele 9:00 – 16:30.
Pentru mai multe detalii despre agenda training-ului, dar şi pentru a-ţi descãrca invitaţia de participare, acceseazã link-ul.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu