duminică, 5 mai 2013

9-11 mai, PLAY – Festival de spectacole contemporane în proiecție

In perioada 9-11 mai, Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI) din cadrul Universității din București și Teatrul de Comedie îşi deschid porţile pentru prima ediţie PLAY – Festival de spectacole contemporane în proiecție.


Astfel, toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi în zilele de joi, vineri şi sâmbătă, începând cu ora 18:30 la o serie de spectacole, precum: La Divina Commedia de Romeo Castellucci, Versus și C’est comme ça et me faites pas chier de Rodrigo Garcia, NoBody de Sasha Waltz, This place is a Desert de Jay Scheib și Super Night Shot al trupei Gob Squad, spectacole ce vor fi difuzate în premieră în România. Locul de desfăşurare al evenimentului este Sala Nouă a Teatrului de Comedie (strada Sfânta Vineri nr. 11, București).
Intr-un interviu acordat, Cristina Modreanu, lector universitar doctor a afirmat că “Festivalul PLAY este organizat în cadrul programului de masterat CESI „Spectacol, Multimedia, Societate” cu sprijinul Teatrului de Comedie. Proiectul este rezultatul practicii de specialitate aferente cursului „Spectacolul Contemporan într-o Lume Globalizată”.
Pentru mai multe detalii despre proiect, puteţi accesa pagina de Facebook a evenimentului.
De asemenea, intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar organizatorii îi aşteaptă pe toţi cei dornici de a vedea spectacole ale unor artişti recunoscuţi la nivel mondial.
Pentru delatii referitoare la programul spectacolelor, AICI.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu