duminică, 5 mai 2013

Inscrie-te şi tu la Congresului Studenţilor din România!

Pe data de 18 mai, Uniunea Studenţilor din România te aşteaptã sã participi la cea de-a VIa ediţie a Congresului Studenţilor din România. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, iar organizatorii aşteaptã un numãr mare de participanţi.


Cu prilejul acestei întâlniri, pe data de 3 mai a fost lansatã Campania CSR te informeazã!, prin care se doreşte ca toţi tinerii sã cunoascã unele dintre cele mai importante probleme cu care aceştia se confruntã zi de zi, precum: educație, economie, angajabilitate, internship-uri și politici de tineret.
Pentru aceasta, toţi cei care au un cuvânt de spus şi doresc sã participe la marele eveniment din 18 mai, sunt aşteptaţi sã se înscrie, accesând link-ul.
De asemenea, pentru mai multe informaţii, organizatorii USR îi invitã pe toţi cei care doresc sã afle detalii despre proiect sã acceseze pagina de Facebook a evenimentului sau site-ul.
Congresul Studenţilor are ca scop trei mari teme de abordare: legea internship-ului, opinia studenţilor privind sistemul educațional românesc și necesitatea elaborãrii unui model de creștere economică pentru o Românie modernã și competitivã. In plus, pentru o mai bunã desfãşurare, se vor organiza mese rotunde, workshop-uri naţionale și adunarea plenarã la care se aşteaptã sã participe un numãr mare de studenţi.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu