luni, 24 decembrie 2012

Internship “Impreunã – o singurã voce”

Dacã îţi doreşti sã lucrezi în domeniul comunicãrii, sã scrii proiecte sau sã participi la implementarea unui proiect, “Impreunã – o singurã voce” te invitã sã faci parte din echipã.


Programul de internship se adreseazã tuturor celor care doresc sã participe, alãturi de o echipã de specialişti, la crearea unei lumi mai bune pentru persoanele cu dizabilitãţi, cât şi celor interesaţi sã afle cum este sã lucrezi în sectorul neguvernamental.

Federaţia ONPHR, prin Programul de Internship “Impreunã – o singurã voce”, cautã sã îşi extindã echipa cu 10 tineri entuziaşti, studenţi sau absolvenţi de facultate. Aceştia vor trebui sã îşi dedice minim 10 ore pe sãptãmânã, pentru perioada 01.02.2013-31.05.2013. De asemenea, se cautã în mod special persoane interesate de sectorul nonguvernamtal sau al accesãrii fondurilor europene.

Astfel, cei selectaţi vor putea sã facã parte din urmãtoarele echipe:
• Echipa de comunicare şi PR (2 persoane)
• Echipa de implementare tehnicã (2 persoane)
• Echipa de fundraising (2 persoane)
• Echipa proiectului “Oraşul tuturor” (4 persoane)

Cei interesaţi pot trimite CV-ul, alãturi de o scrisoare de motivaţie de maxim o paginã, la adresa mihnea.florea@onphr.ro, în care sã se menţioneze poziţia de care aplicanţii sunt interesaţi şi de ce. In plus, este de preferat sã se menţioneze şi disponibilitatea – numãrul estimat de ore pe sãptãmânã pentru perioada 01.02.2013-31.05.2013.
Termenul limitã pentru înscrieri este 13.01.2013.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu