vineri, 7 decembrie 2012

Training de management al timpului pentru studenţii UB

Sâmbătă, 8 decembrie, ora 11:00 în Complexul Grozăveşti, sala Ioan Mihăilescu, de la parterul Căminului A, se organizeazã Training-ul de management al timpului pentru studenţii UB.


Alãturi de trainer-ul Teodora Ioan, studenţii vor descoperi noi modalităţi de a face faţă provocărilor zilnice în materie de timp.

Cei care doresc sã participe, sunt rugaţi sã completeaze formularul de  la adresa: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFlidnVQTjVyOEQ2NFJxUGkyVERQX0E6MQ

Pentru cã toţi vorbim despre faptul că trăim într-o lume a vitezei, pentru a-i face faţã, organizatorii îşi propun învãţarea unor maniere interactive, prin aspecte teoretice, cât şi diferite trucuri practice de management al timpului, pe care le poţi folosi în avantajul tău.

Timp de 3 ore şi jumătate, participanţii vor afla care sunt principalele bariere în organizarea eficientă a tuturor sarcinilor şi cum pot să se organizeze mai bine. In plus, trainingul este unul informal, iar la sfârşit se vor primi diplome de participare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu