luni, 3 decembrie 2012

Idei cu impact, la a doua ediţie

Studenţii de la Ştiinţe Politice ai Universitãţii din Bucureşti, îi invitã pe toţi cei care sunt pasionaţi de arta politicii, la o nouã ediţie, intitulatã “Idei cu impact”.

Workshopul se va desfãşura sub forma unui World Café, pe parcursul a douã ore şi va avea loc MIERCURI – 5 DECEMBRIE, ORA 17:00, la Biblioteca Metropolitanã.
Evenimentul, care este la a doua acţiune, are ca scop dezvoltarea personalã şi profesionalã, crearea unui network social, dezbateri şi direcţii privind noi oportunitãţi de carierã, mentorship.
De asemenea, totul se desfãşoarã într-un cadru de dialog deschis cu foşti absolvenţi de Ştiinţe Politice, din diverse domenii: Diplomaţie, Publicitate, Corporaţii.
Cei pasionaţi, sunt invitaţi sã-şi rezerve un loc, iar înscrierile se fac în limita celor 30 de locuri disponibile, pânã marţi, ora 23:59, prin email la conferinte@asspub.ro, menţionând numele complet, facultatea şi anul de studiu.
In plus, pentru a fi la curent cu toate informaţiile, organizatorii invitã sã ne conectãm la pagina de facebook Idei cu Impact Impact.
Evenimentul este organizat de ASSP UB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu