duminică, 9 decembrie 2012

Marţi – searã de film cu Arta'n Dar

Marţi, sala de Film Ion Cojar din cadrul Universitãţii Naţionale de Artã Teatralã şi Cinematograficã va gãzdui Seara de Film Arta'n Dar.


In cadrul evenimentului, cele mai recente filme româneşti vor putea fi vizionate, iar banii strânşi de pe urma invitaţiilor vor fi donaţi în scopuri caritabile.
Invitaţii speciali ai acestei seri vori fi domnii Iura Luncaşu, respectiv Andrei Aradits. Distinşii invitaţi vor purta dialoguri cu cei care vor participa.
Cei interesaţi îşi pot procura biletele de intrare din holul Facultãţii de Matematicã şi Informaticã, în ziua de marţi, şi de la Universitatea Naţionalã de Artã Teatralã şi Cinematograficã „I.L. Caragiale”, în seara evenimentului.
Programul de marţi seara cuprinde:

17:00 - Deschiderea Serii, urmatã la scurt timp de proiecţia filmului „Minte-mă frumos”, în regia lui Iura Luncaşu, produs de MediaPro Pictures;
19:30 - „După dealuri”, în regia lui Cristian Mungiu, produs de Mobra Films, peliculã ce a obţinut douã premii (cea mai bunã actriţã, cel mai bun scenarist) şi o nominalizare (Palme d'Or) la Festivalul de Film de la Cannes, fiind desemnat sã reprezinte România la premiile Oscar 2013.

De asemenea, mai multe detalii gãsiţi pe www.impartebucurie.as-mi.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu