duminică, 14 iulie 2013

Ajutã-i pe ceilalţi! Implicã-te şi tu în proiectul Fundaţiei PACT!

Te invitãm sã fii alãturi de persoanele care au nevoie de ajutor. Implicã-te şi tu în dezvoltarea lor, ajutã la strângerea de fonduri şi fii membru activ pentru cei din jurul tãu.


Cam aşa am putea descrie rolul pe care fundaţia PACT îl deţine în proiectul sãu de Street Fundraiser.

Toţi cei care fac parte din aceastã fundaţie îşi ajutã semenii din zonele rurale şi din cele mai puţin dezvoltate, oferind cetãţenilor training, consultanţã, facilitare şi o micã finanţare. Mai pe scurt, aceştia încearcã sã cunoascã problemele oamenilor, iar apoi ei vin cu proiecte concrete pentru a-şi ajuta comunitatea: sãparea unei fântâni sau construirea unui centru cultural, realizarea unui drum sau repunerea unui muzeu în circuitul turistic.

Proiectul pe care fundaţia PACT îl propune se bazeazã pe strângerea de fonduri pentru COMUNITATE, prin semnarea de mandate şi contracte de sponsorizare pe stradã cu donatori individuali, prin debit direct (mandatarea bãncii la care cineva îşi are contul curent sã transfere, în fiecare lunã, o anumitã sumã cãtre Fundaţia PACT, ca donaţie pentru proiectele pe care aceasta le desfãşoarã).

Cei care doresc sã se alãture echipei trebuie sã ştie cã programul va fi de 4 ore pe zi, 4 zile pe sãptãmânã, timp de trei luni (august – octombrie 2013). Un aspect important al proiectului este legat de salariu. Toţi cei care vor fi selectaţi vor avea un salariu de bazã despe care vor vorbi la interviu, dar vor fi rãsplãtiţi şi prin bonusuri, în funcţie de reuşite.

Organizatorii cautã persoana idealã pentru a se alãtura echipei. Aceasta trebuie:
  • Sã nu îi fie teamã sã abordeze necunoscuţi pe stradã pentru a le vorbi despre cauza Fundaţiei PACT şi despre proiectele sprijinite de aceasta;
  • Sã aibã o atitudine pozitivã şi sã fie pasionat de ideea de a îi ajuta pe ceilalţi;
  • Sã fie asertiv şi capabil sã angajeze şi pe alţii în discuţie;
  • Sã aibã energie sã vorbeascã cu mulţi oameni, dar şi sã treacã peste indiferenţa, lipsa lor de timp sau refuzul de a ajuta;
  • Sã fie ambiţios şi vioi, gândind lucrurile în termeni de vânzãri;
  • Sã aibã peste 18 ani şi cazierul judiciar curat.
Toţi cei care sunt interesaţi şi doresc sã aplice, sunt invitaţi sã trimitã pe adresa de e-mail  laura@fundatiapact.ro pânã pe 25 iulie 2013, ora 23:59 aplicaţia lor, cu subiectul “Aplicare campanie debit direct”. Tot ce ai de fãcut este sã trimiţi CV-ul, numãrul de telefon şi rãspunsul la urmãtoarea întrebare – Dã un exemplu de situaţie când ai încercat sã convingi pe cineva de ceva foarte important – ce argumente ai folosit? (maximum 1000 caractere).

Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu