luni, 8 iulie 2013

Bogdan, tânãrul pasionat de handmade!

Cu toţii cunoaştem tineri talentaţi care ne impresioneazã prin ambiţie şi prin rezultate de excepţie. Atunci când ne gândim la un tânãr de succes, avem în minte tiparul celui care a reuşit sã se descurce pe piaţa muncii sau a celui care a obţinut un job chiar în domeniul studiat în timpul facultãţii.


Pentru cã trãim într-un secol al schimbãrii, în care tehnologia aproape cã ne-a acaparat, suntem nevoiţi sã ne adaptãm noilor tendinţe.

Ce aţi spune dacã astãzi v-am prezenta un tânãr care, prin pasiune, a reuşit sã câştige admiraţia celor din jur? Mai mult decât atât, prin aplicarea ideilor geniale, acesta a reuşit sã aibã un mic business, o afacere care, treptat, a reuşit sã fie profitabilã.


In general, fetele sunt cele preocupate mai mult de domeniul vestimentar şi de noile tendinţe în modã. Pentru cã nouã ne place sã fim mereu cei care aducem noutãţile şi cei care promovãm tinerii deosebiţi, vi-l prezentãm pe Bogdan, tânãrul a cãrei pasiune i-am cunoscut-o prin platforma de socializare Facebook.

Vexant, numele pe care el l-a dat ideilor sale, reprezintã ideile unui tânãr pasionat de realizarea  unor tricouri handmade. Le face de plãcere, pentru prieteni. Noi am avut ocazia de a-l cunoaşte atunci când ni s-a alãturat pentru premierea câştigãtorilor concursurilor noastre IQool.


Pentru cã munca sa a fost şi este foarte apreciatã, pentru cã ne-a plãcut ce realizeazã şi pentru cã am crezut în ideile sale, el a devenit un partener al echipei noastre. Intr-un interviu acordat, ne-a mãrturisit cã: „articolele sunt în general originale şi aduc o patã de culoare în garderoba oricui. Tendinţele mele sunt mai nonconformiste şi oarecum mai dure, sunt diferite moduri prin care fac hainele în funcţie de model şi specificaţii… mã inspir de peste tot“.

Aşa cum am vorbit şi la începutul articolului despre pregnanţa tehnologiei în vieţile noastre, Bogdan a susţinut cã „internetul este tãticul nostru şi încerc sã transmit un mesaj prin fiecare articol vestimentar fãcut, un mesaj puţin mai dur, mai direct, mai rãutãcios. Pe scurt, ceea ce fac este o pasiune care pânã acum a devenit nu extraordinar, dar destul de profitabilã.“

Pentru cã realizeazã lucruri super şi pentru cã vrem sã le împãrţim cu voi, vã aşteptãm sã vizitaţi pagina oficialã de Facebook a creaţiilor lui Bogdan.

Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu