miercuri, 9 ianuarie 2013

Cam asa..



Am intalnit in ultimul timp persoane care nu prea stiu sa treaca peste lucrurile mai putin placute din viata lor, din viata tuturor, pana la urma. Nu inteleg de ce inca mai sunt interesate de lucruri care apartin trecutului, care nu mai fac parte din viata de zi cu zi si mai mult decat atat, iti provoaca stari neplacute atunci cand te gandesti la ce-ar fi fost daca, cum ar fi fost daca.. E si mai de neinteles cand vezi acestea din partea unor oameni care se considera oameni tari, “cu caracter” cum imi place mie sa-i numesc. E posibil ca de fapt, ei sa fie doar niste persoane slabe care se ascund in spatele unei masti care se vrea a fi de fier.

E important sa stim sa uitam ceea ce nu ne place, ceea ce nu s-a fructificat si care nu ne-a adus la fericire pentru ca astfel, ne construim un viitor puternic. Adevaratii oameni sunt cei care isi construiesc viitorul pe un trecut uitat, dar din care s-a invatat.

Si alt lucru pe care nu-l inteleg. La ce sa te intereseze ce se intampla in viata lui X si de ce a fost in locul Y cu persoana Z? Conteaza atat de mult pentru tine daca un X e fericit? Daca s-ar gandi la tine si si-ar dori sa imparta cu tine din viata lui, te-ar cauta si ti-ar acorda putina atentie, macar asa din mila.. daca nu din sentimente mai puternice. Si nu inteleg totusi, de ce exista oameni care traiesc doar pentru a se informa despre viata altora si despre a incerca sa se prinda de aceasta ca un paianjen de panza.. 

Sunt atatea lucruri care merita importanta, care trebuie tratate cu atentie. Daca am avea vreo 3-4 vieti, poate as fi tentata sa “ma inspir” din viata altora sau sa vad de ce lor le e bine, rau, greu, frumos, dar am o singura viata pe care vreau sa o traiesc asa cum imi place si cum consider eu ca e Perfect pentru mine, alaturi de oamenii importanti, vreo trei la numar si un catel, sa continui activitatile pe care in prezent le fac si sa reusesc din ce in ce mai multe lucruri care sa ma bucure sufleteste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu