duminică, 6 ianuarie 2013

Spectacol de pantomimǎ – “Necuvinte”

Sâmbǎtǎ, 12 ianuarie, Teatrul de pe Lipscani vǎ invitǎ sǎ urmǎriţi piesa de pantomimǎ “Necuvinte”. Evenimentul începe la ora 19:oo şi se va desfǎşura în sala Rapsodia.



Cei patru tineri artişti îşi doresc ca de-a lungul spectacolului sǎ nu vorbeascǎ, sǎ execute un adevǎrat numǎr de pantomimǎ. Intr-un interviu acordat, Adrian Nour, unul dintre membri echipei de distribuţie, afirma: “Liniştea este începutul curǎţǎrii sufleteşti”, ne-am propus sǎ tacem timp de o orǎ şi ceva, comentând cu umor, dar şi cu sensibilitate, lumea ce ne-nconjoarǎ”.

De asemenea, tablourile concepute de el se succed in ritm ameţitor, şǎgalnic, ţesând un emoţionant discurs exprimat prin gesturi şi dans despre dragostea care se transformǎ, adesea, într-o nǎlucǎ amǎgitoare, despre esenţele diluate în aparenţe.

Organizatorii susţin cǎ umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nicio clipǎ din spectacol.

Pentru cei interesaţi, biletele se gǎsesc la Casa de bilete a Sălii Rapsodia, din str. Lipscani 53. De asemenea, se pot face şi rezervǎri telefonice la numerele: 021-315.89.80 sau 0761.319.819, conform programului: Marţi-Miercuri: 11 – 18, Joi – Duminică: 12 -19.

Distribuţia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu şi Vadim Rusu.
Asistent de regie: Ana Pepine
Costume: Wilhelmina Arz
Light design: Ilina Pepine
Foto-video: Regele şi Regina Ionescu

Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu