joi, 17 ianuarie 2013

Noi cursuri gratuite în domeniul industriilor creative

In luna ianuarie, se organizeazǎ noi cursuri gratuite de antreprenoriat în industrii creative. Trainerii proiectului “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” aşteaptǎ noii participanţi cu materiale şi suport de curs.


De-a lungul timpului, peste 130 de tineri care au dorit sǎ fie consiliaţi în domeniul industriilor creative, au participat la sesiunile de training. Cursurile se desfǎşoarǎ pe o perioadǎ de trei zile şi conţin informaţii esenţiale despre marketing, strategia de vânzări și financiară, aspecte legale sau de capital uman care se finalizează cu impulsul de a demara afacerea, cu un business plan, dar și cu o diplomă acreditată ANC (fost CNFPA).

Perioadele de înscriere sunt :

  • 23-25 ianuarie 2013 (deadline înscrieri: 17 ianuarie);
  • 28-30 ianuarie  2013 (deadline înscrieri: 22 ianuarie).

Inscrierile se fac online, la adresa www.crestetalente.ro/inscriere-training. Cei selectaţi, vor fi contactaţi telefonic şi vor forma grupe de maxim 25 de persoane/sesiune. De asemenea, cei care nu vor fi selectaţi, îşi pot exprima dorinţa de a participa la sesiunile de training din luniile viitoare, trimiţând un e-mail, la adresa training@crestetalente.ro.

Mai multe informaţii despre agenda detaliată a cursurilor, profilele trainerilor și condițiile de înscriere pot fi consultate pe site-ul proiectului : www.crestetalente.ro.

Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu