vineri, 11 ianuarie 2013

Tineret în Acţiune oferǎ cursuri de pregǎtire

Programul Tineret în Acțiune vǎ invitǎ sǎ aplicați pentru cursurile care au ca scop îmbunătățirea cunostintelor privind activitățile de fundraising sau public speaking.


Proiectul presupune parcurgerea a cinci cursuri, iar mai apoi, participanţii vor efectua un internship într-o organizație neguvernamanetală. Sunt invitați sǎ participe atât elevi, cât şi studenți ai Universitǎții din Bucureşti, pe o duratǎ de cinci zile.

Domeniile abordate în cadrul celor cinci zile sunt : Educație financiară, Antreprenoriat, Fundraising, Public Speaking, Cetățenie europeană.

Formatorii programului sunt:
Corneliu Ionescu – consultant, trainer, pasionat de educație financiară, antreprenoriat și marketing, 15 ani de experiență, în prezent manager de dezvoltare la Fundația Cartea Călătoare și consultant extern pentru FDSC și PACT.
Ionelia Diaconu – trainer, experiență vastă în marketing, actualmente brand communication manager la Metro.
Catalin Iordache – trainer, manager Atelierul de Manufactură și Ionuț Ionescu, actor, doctor în teatrologie, manager la Fast Production.

Inscrierile se desfǎşoarǎ în perioada ianuarie – februarie 2013, prin completarea formularului http://educatiereala.ro/cursuri/formular-de-inscriere/.

Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu