joi, 3 ianuarie 2013

“Fluturi şi oameni” la Teatrul de pe Lipscani

Duminicã, 13 ianuarie 2013, începând cu orele 19:30, Compania de Teatru “Passe-Partout Dan Puric” readuce în scenã producţia “Fluturi şi oameni”.




Evenimentul va avea loc la Teatrul de pe Lipscani – sala Rapsodia şi are ca scop retrãirea momentelor copilãriei, atât de cei tineri, cât şi de cei maturi.
 ”Fluturi şi oameni” se bucurã de câştigarea premiului pentru cel mai bun spectacol la ediţia a VIII-a a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “100, 1.000, 1.000.000 de poveşti“, organizat de Teatrul Ion Creangã.
De asemenea, organizatorii prezintã aceastã invitaţie precum o proiectare a lumii vazutã cu ochi de copil, care ne poartã pe tãrâmul unde se zidesc visuri, iar binele învinge rãul, oricât de grea ar fi lupta. Ca stil, spectacolul “Fluturi şi oameni” utilizeazã limbajul teatral creat de Dan Puric, prin alãturarea ineditã a unor forme de expresie scenicã: pantomima, teatru non-verbal, dans şi balet clasic.
Biletele se pot cumpãra de la casa de bilete a Companiei de teatru “Passe-Partout Dan Puric” din strada Lipscani 53. De asemenea, se pot face şi rezervãri telefonice, la numerele: 021.315.89.80 sau 0761.319.819

Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu