joi, 24 ianuarie 2013

Cursuri de limbi străine la Centrul ARIEL

Centrul de Limbi Străine Ariel din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti a dat startul noilor înscrieri pentru cursurile de limbi străine.


Astfel, până pe data de 8 februarie, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să cunoască una dintre limbile : engleză, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, germană, suedeză, olandeză, rusă, sârbă, croată, cehă, bulgară, chineză, japoneză, turcă, arabă, ebraică modernă si biblică, neogreacă, cât şi română pentru străini. De asemenea, se organizează şi cursuri de pregătire pentru cei care doresc să obţină examenul de Cambridge sau TOEFL.

Centrul Ariel s-a înfiinţat în anul 2001 şi organizează cursuri de limbi străine pentru toate nivelurile de pregătire, în grupuri de maxim 17 persoane. Cei care predau cursurile au o pregătire foarte bună, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, fiind profesori formaţi în cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, cadre universitare şi cei mai buni absolvenţi ai Facultăţii, masteranzi sau doctoranzi.

Cursurile se desfăşoară în cadrul sediului Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediile Universităţii din str. Edgar Quinet (Piaţa Universităţii) şi str. Schitu Măgureanu (Izvor). De asemenea, cursurile au o durată cuprinsă între 32 si 64 de ore, desfăşurându-se în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână. La finalul cursurilor, fiecare participant va primi un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma evaluării profesorului.

Pentru mai multe detalii, aici.
Adriana Giurcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu