duminică, 27 ianuarie 2013

Trimiţi un eseu şi poţi vizita Japonia!

Toţi ne dorim un viitor mai bun şi sperãm cã lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru generaţia tânãrã. De foarte multe ori, nu ne gândim cum ne-am dori ca viitorul sã fie pentru noi, ci doar sperãm…


Astfel, dacã eşti dispus sã îţi împãrtãşeşti ideile despre un viitor care ar putea fi influenţat de culturã şi în acelaşi timp, doreşti sã participi la un concurs, te invitãm sã îţi exprimi viziunea ta, participând la concursul de eseuri “Puterea culturii de a crea un viitor mai bun”.
Fiecare dintre noi ne apãrãm poporul şi cultura, dorind sã devinim cunoscuţi prin elementele cele mai importante ale ţãrii din care provenim. Subiectul în jurul cãruia acest concurs a luat contur şi pentru care trebuie sã redactezi eseul, are la bazã întrebarea : Care sunt aspectele culturii din ţara sau regiunea ta de care eşti mândru şi cum pot tinerii sã foloseascã aceste elemente pentru a crea un viitor mai bun?
In ceea ce priveşte redactarea, eseul poate fi în englezã, francezã, spaniolã sau germanã şi trebuie sã aibã 700 de cuvinte sau mai puţin. Pentru cei care doresc sã-l redacteze în limba japonezã, numãrul caracterelor necesare este de 1600.
Cel mai important este ca eseul sa fie original şi nepublicat.
Termenul limitã pentru trimiterea eseurilor este de 30 iunie 2013, iar primii trei câştigãtori vor primi premii în bani şi o excursie în Japonia!
Pentru mai multe informaţii, aici.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu