duminică, 24 februarie 2013

Concurs de fotografie – „60 de experienţe ISIC pentru studenţi”

Pentru a sărbători cei 60 de ani de existenţă a cardului ISIC, compania s-a gândit la organizarea unui concurs. Dacă îţi place să surprinzi viaţa studenţească oriunde te-ai afla, te invităm să participi la „60 de experienţe ISIC pentru studenţi – competiţia de fotografie”.


Dacă vei avea norocul de a fi selectat printre cei 60 de câştigători, fotografia surprinsă de tine va apărea în albumul „60 de experienţe ISIC”, prin care se doreşte să se arate viaţa studenţilor în 2013. Astfel, tot ce ai de făcut este să trimiţi o fotografie în care să arăţi ce înseamnă viaţa de student pentru tine.

Pentru a delimita aria concursului, organizatorii au realizat patru secţiuni diferite, în care fiecare participant îşi poate înscrie fotografia. Acestea sunt: în campus, esenţa vieţii de student, în jurul lumii şi schimbul intercultural.

Criteriul pe care trebuie să-l îndeplineşti este să fii student la zi la o universitate acredită. Pentru a participa trebuie să trimiţi fotografia, împreună cu o scurtă descriere a acesteia (50 de cuvinte sau mai puţin), menţionând categoria la care vrei să înregistrezi poza. Inscrierea o poţi face fie trimiţând toate cele menţionate la adresa de e-mail competitions@isic.org, fie pe pagina oficială ISIC Global Office.

Dacă vei avea una dintre cele mai bune fotografii, poţi câştiga:
  • un iPad şi alte premii surpriză oferite de partenerii ISIC;
  • un card ISIC gratis pe durata studilor;
  • oportunitatea de a-ţi promova fotografia în jurul lumii.

Adriana Giurcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu