joi, 14 februarie 2013

Se caută voluntari pentru Festivalului regional al tinerilor francofoni

In perioada 8-13 aprilie 2013, se organizează cea de-a doua ediţie a Festivalului regional al tinerilor francofoni. Pentru organizarea festivalului, se caută voluntari care doresc să se implice activ şi care ştiu limba franceză.


Evenimentul este organizat de către Biroul pentru Europa Centrală și Orientală al Agenției Universitare a Francofoniei (AUF), iar la ediţia din acest an vor participa studeni francofoni din Europa Centrală şi Europeană. Aceştia vor avea ocazia de a împărtăşi idei, experienţe, impresii, toate acestea în limba franceză. De asemenea, perioada evenimentului cuprinde diferite manifestaţii : activităţi ştiinţifice, dar şi culturale, ateliere de creaţie, seri artistice şi concursuri.

Printre condiţiile de participare, se enumeră :
  • Să cunoască limba franceză
  • Să fie studenţi ai Universităţii din Bucureşti
  • Să aibă peste 18 ani
  • Să fie admişi la o formă de învăţământ la zi.

Inscrierile se pot face în calitate de candidat individual, cât şi de voluntar/organizator. Participanţii individuali trebuie să fie studenţi ai unei universităţi membre AUF, iar voluntarii/organizatorii trebuie să fie studenţi ai Universităţii din Bucureşti.

Pentru mai multe detalii despre depunderea candidaturii, informaţii suplimentare sau termenul limită de înscriere, accesaţi link-ul.

Adriana Giurcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu