joi, 21 februarie 2013

Foreign Language Career Fair – primul târg virtual pentru limbile străine

Vorbitorii de limbi străine pot participa până pe data de 10 martie la prima ediţie a târgului virtual de carieră dedicat vorbitorilor de limbi străine – Foreign Language Career Fair.


Toţi cei care sunt în căutarea unui job şi ştiu o limbă străina, se pot înscrie pentru a participa la acest proiect. Evenimentul este dedicat studenţilor, absolvenţilor, dar şi profesioniştilor cu experienţă care deţin competenţe în cel puţin o limbă străină şi care se află în căutarea unui job.

Dintre companiile care se vor prezenta la târgul virtual şi îşi vor face cunoscute ofertele către cei înscrişi, se enumeră : DELL, Genpact, HumanGest, Oracle, Schneider Electric, Bosch, HP, Ubisoft.

Proiectul se desfăşoară oferind celor înscrişi oportunitatea de a participa la diverse training-uri şi internship-uri, dar pot avea şi ocazia de a obţine o ofertă de angajare. Cei care vor avea prioritate pentru angajare trebuie să cunoască una dintre limbile : engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, maghiară, rusă, turcă, greacă, poloneză, olandeză, cehă, sârbă, slovenă, slovacă, macedoneană, ucraineană, croată, albaneză, bulgară, arabă.

Pentru mai multe detalii, accesaţi link-ul şi puteţi să vă înscrieţi sau să analizaţi ofertele şi standurile virtuale ale partenerilor.
 Adriana Giurcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu