duminică, 17 februarie 2013

Concurs naţional de Slam Poetry

Iţi doreşti sǎ mergi la World Cup Slam Poetry care se va desfǎşura la Paris ? Dacǎ da, nimic mai simplu ! Te aşteptǎm la concursul naţional de Slam Poetry care va avea loc pe data de 21 februarie, începând cu ora 20, în Club A, din Capitalǎ !


Etapa internaţionalǎ de la Paris se va desfǎşura în iunie. Pentru a ajunge sǎ ne reprezinţi ţara, vino şi înscrie-te pentru etapa naţionalǎ. Poţi sǎ accesezi adresa slampoetrybucharest@yahoo.ro pentru a te înscrie online sau poţi veni pânǎ la Club A, unde existǎ o listǎ deschisǎ de înscrieri pentru toţi doritorii. Club A se aflǎ pe strada Blǎnari, nr.14.

In ceea ce priveşte regulile, organizatorii mizeazǎ pe autenticitate şi pe dorinţa de a fi cel mai bun. Trebuie sǎ performezi între trei şi cinci minute, iar dacǎ depǎşeşti, vei fi întrerupt. Toatǎ prestaţia ta se desfǎşoarǎ în faţa unui juriu format din trei persoane, juriu din care va face parte şi un membru din public, ce va acorda note de la 1 la 10; nota finalǎ obţinutǎ este media aritmeticǎ a celor 3.

La eveniment vor participa şi poeţii Bianca Dobrescu, Radu Niţescu, Paul Cristian Crǎciun, Marius Conu, Paul Mihalache. Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina de Facebook a evenimentului.
 Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu