vineri, 1 februarie 2013

Se cautǎ stagiar în domeniul politicilor europene

Studenţii sau masteranzii interesaţi de aria politicilor europene sunt invitaţi sǎ aplice pentru un stagiu de practicǎ în cadrul FOND.


Principalul domeniu în care stagiarul va dobândi experienţǎ este politica de cooperare pentru dezvoltare. De asemenea, stagiul are ca obiective dezvoltarea cunoştinţelor acumulate în mediul formal, cât şi aptitudinile personale obţinute în cadrul echpei FOND.

Stagiul începe în luna martie şi are o duratǎ cuprinsǎ între 1-3 luni, iar data limitǎ pentru înscrieri este 14 februarie 2013.

Printre criteriile necesare selecţiei se enumerǎ : student (a)/ masterand (a) în cadrul unei facultăţi de profil (Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale, Studii Europene, Filosofie, Jurnalism…) sau cu interes în domeniul politicilor europene (în special politica de cooperare pentru dezvoltare), dorinţa şi motivaţie de a cunoaşte şi a se implica în acest domeniu, cunoştinţe limbi străine (limba engleză la nivel avansat), disponibilitate de a lucra la birou 4 ore/ zi (in Bucureşti), capacitate analiză, cercetare, cunoaştere operare PC, constituie un plus experienţa în domeniul neguvernamental.

Persoanele interesate sunt rugate sǎ trimitǎ un CV şi o scurtǎ scrisoare de motivaţie la adresa adriana.zaharia@fondromania.org. Ulterior, persoanele selectate vor fi contactate telefonic.

Pentru mai multe detalii, aici.

Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu