duminică, 10 februarie 2013

Stagiu de practicǎ în cadrul Universitǎţii din Bucureşti

Studenţii pasionaţi de jurnalism şi de relaţii publice pot aplica pentru un stagiu de practicǎ desfǎşurat în cadrul Universitǎţii din Bucureşti.


In ceea ce priveşte direcţiile sarcinilor de lucru, acestea se referǎ la redactarea, cât şi realizarea revistei presei pentru Universitatea din Bucureşti. Printre activitǎţile realizate de viitorii stagiari, se enumerǎ : identificarea subiectelor de larg interes (având ca bazǎ proiectele de cercetare, evenimentele UB), realizarea reportajelor ştiinţifice prin acoperirea media a evenimentelor UB, redactarea articolelor de popularizare a ştiinţei, realizarea interviurilor cu directorii centrelor de cercetare şi cu profesorii UB.

Toate articolele realizate de studenţi vor fi verificate de cǎtre Biroul de Relaţii Publice şi vor fi publicate pe platforma online TOPUB.

Cerinţele pentru aplicarea la acest stagiu de practicǎ sunt:
  • Student în anul II, III licenţǎ / anul I masterat;
  • Pliere pe cerinţele Biroului de Relaţii Publice;
  • Atitudine deschisǎ şi disponibilitate de timp pentru execuţia materialelor solicitate de Biroul de Relaţii Publice.
Pânǎ pe data de 25 februarie, cei interesaţi sunt invitaţi sǎ trimitǎ pe adresa pr@unibuc.eu CV-ul  şi o scrisoare de motivaţie de 200 de cuvinte, în care sǎ menţioneze poziţia pentru care aplicǎ (redactor/realizare revista presei).

Adriana Giurcǎ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu