duminică, 3 februarie 2013

Internship plătit în cadrul AIESEC

Până pe data de 18 februarie, AIESEC Bucureşti primeste candidaturile voastre pentru a câştiga un internship plătit, din domeniile Marketing şi IT.



AIESEC Bucureşti face parte din cea mai mare asociaţie internatională de tineri din lume şi îţi oferă posibilitatea de a te angaja în cadrul unei companii internaţionale, în oricare dintre colţurile lumii.

Dacă eşti un student în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-ţi dezvolţi aria personală de cunoştinţe, te invităm să aplici pentru unul dintre internshp-urile oferite de către „Global Internships Program”.

Perioada de desfăşurare a stagiului este cuprinsă între şase luni şi un an şi jumătate, perioadă în care îţi vei putea acoperi singur cheltuielile aferente cazării şi mesei pentru că vei fi plătit.

Cei interesaţi sunt invitaţi să aplice până pe data de 18 februarie, urmărind site-ul www.aiesecbucharest.ro . De asemenea, este important de reţinut că vei fi chemat la un imterviu de grup, cât şi la unul individual, interviuri desfăşurate în perioada 22-26 februarie. Dacă vei trece şi de această etapă, vei fi chemat pentru perioada de inducţie, timp în care vei putea căuta deja internshipuri şi poţi începe pregătirea pentru momentul plecării, însă nu înainte de interviul final, care va avea loc în luna aprilie.

Adriana Giurcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu