luni, 19 noiembrie 2012

Distinsul Neagu Djuvara vine în faţa studenţilor

Cu siguranţã tinerii din zilele noastre se întreabã cum era sã fii student acum mulţi ani. Voi mai ţineţi minte care a fost primul gând la aflarea veştii cã o nouã etapã din viaţa voastrã, studenţia, avea sã înceapã? Sau care sunt persoanele care vã influenţeazã alegerile? Cum credem cã suntem reprezentaţi în societatea secolului XXI? Sau care sunt diferenţele dintre studenţii de astãzi şi studenţii de altãdatã?
Pentru toate aceste întrebãri, toţi cei care sunt interesaţi, pot gãsi şi rãspunsul. Distinsul profesor Neagu Djuvara, vine în faţa celor tineri pentru a rãspunde întrebãrilor care astãzi, sunt de mare interes.

Marţi, 20 noiembrie, ora 17:00, în Aula Magna, Facultatea de Drept, va avea loc conferinţa “Povestiri despre studenţi şi societate”, realizatã cu sprijinul Uniunii Studenţilor din România, alãturi de Asociația Studenților la Istorie ”DACIA” și de Asociaţia Studenţilor în Drept, în cadrul Unifest 2012, ediţia a XI-a.

De asemenea, evenimentul este considerat a fi unul de un mare impact în randul studenţilor. Pe lângã întrebãrile la care cunoscutul Neagu Djuvara va rãspunde, întâlnirea va fi un adevãrat prilej de bucurie pentru sufletul şi mintea tinerilor.

Cei interesaţi, sunt rugaţi sã îşi ridice invitaţia de intrare de la sediul USR, începând de luni, 19 noiembrie (Casa de Cultură a Studenților, Calea Plevnei nr 61. etaj 1, camera 9 – 10) sau luni, între orele 10-17 și marti, între orele 10-15, de la standul din faţa Aulei Magna, etaj 1, Facultatea de Drept. In ceea ce îi priveşte pe studenţii de la Facultatea de Drept, aceştia vor intra pe baza carnetului de student.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu