marți, 6 noiembrie 2012

Se premiază "Cea mai activă organizație studențească a anului 2012"


Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, în cadrul Galei Studentului USR, se va premia "Cea mai activă organizație studențească a anului 2012". Evenimentul se desfãşoara anual şi are ca scop recompensarea tuturor celor care se implicã activ în proiectele desfãşurate de cãtre organizațiile studențeşti.

Premiul cel mare se va acorda organizației care a  creat un impact deosebit în rândul studenților, prin proiectele pe care cei implicați, le-au desfãşurat. De asemenea, un plus îl reprezintã implicarea activã pe tot parcursul anului 2012.

Cei care considerã cã se regãsesc în cerințele mai sus menționate, sunt rugați sã trimitã pe email: galastudentuluiusr@gmail.com, o fotografie sau un colaj foto reprezentativ, alături de o motivație de maxim 100 de cuvinte. Mai apoi, toți cei înscrişi vor trebui sã îşi invite toți prietenii sã-i susținã, printr-un simplu “like”, pe pagina de desfãşurare a evenimentului: http://www.facebook.com/GalaStudentuluiUSR

Uniunea Studenților din România, care este inițioatoarea acestei gale, apreciazã devotamentul tuturor celor care se implicã şi îşi desfãşoara activitațile pentru motivarea tinerilor. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului, vor fi recunoscute şi meritele colaboratorilor și ale partenerilor care sunt întotdeauna alãturi de tânãra generație.

Astfel, GALA STUDENTULUI USR, proiectul Federației Studențești Numărul 1 din România, îşi invitã toți studenții implicați în viața studențeascã sã participe la concursul "Cea mai activă organizație studențească a anului 2012", unde meritele, efortul şi întreaga muncã depusã vor fi la mare înãlțime!

Nu trebuie uitat termenul limitã pentru înscriere: 10 Noiembrie 2012, ora 23.59.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu