miercuri, 7 noiembrie 2012

StartUP România sprijinã tinerii cu idei de afaceri


Tinerii care au idei de afaceri pot aplica la programul StartUP România, pânã pe data de 15 noiembrie. In ce constã acest proiect?


Toţi cei care doresc sã se iniţieze în arta afacerilor şi sunt de pãrere cã îşi pot urma o carierã, sunt invitaţi sã ia parte la acest eveniment. StartUP reprezintã incubatorul de idei, unde, se urmãreşte dezvoltarea start-up-urilor româneşti. Astfel, prin folosirea modelului clasic al incubatoarelor de afaceri, cât şi al unui sistem de preincubare specific acceleratoarelor de afaceri, se doreşte dezvoltarea tinerilor întreprinzãtori.

Pentru înscrierea în cadrul proiectului, este necesar sã se respecte o serie de regului. Vor fi validate toate cererile de înscriere care respectã cerinţele de vârstã, dar şi de impactul pe care îl au în lumea bussines-ului de astãzi. Astfel, tinerii trebuie sã aibã vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. De asemenea, sunt aşteptate sã ia parte si instituţiile, organizaţiile şi oamenii de afaceri cu experienţă dispuşi să sprijine şi să investească timp şi capital într-un nou concept de business.

StartUp România, programul pentru tinerii cu idei de afaceri, se desfãşoarã sub sloganul „Inovaţie în business”.

 Toţi cei interesaţi de desfãşurarea concursului, dar şi de etepele care trebuie urmate, sunt invitaţi sã acceseze informaţiile de pe site-ul www.startup-romania.ro. De asemenea, tinerii vor putea sã transmitã direct ideile de afaceri prin intermediul platformei StartUp, dar şi la adresa: office@startup-romania.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu