luni, 12 noiembrie 2012

Zilele Biz vin la Bucureşti


In perioada 12-16 noiembrie, la hotel Howard Johnson din Bucureşti, va avea loc evenimentul Zilele Biz.


Cunoscut de cãtre publicul larg ca fiind un eveniment unic, ediţia a 11-a de anul acesta, va aduce în prim plan sute de manageri şi antreprenori. Aceştia, alãturi de toţi cei interesaţi, vor analiza noile tendinţe de pe piaţa muncii, care vizeazã o arie extinsã de domenii: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media&Marketing.

Deoarece mediul de desfãşurare al bussines-ului din zilele noastre este unul care se lasã pãtruns destul de greu, analiştii vor încerca sã gãseascã cheia succesului cãtre domeniul afacerilor. Astfel, vizionari şi leaderi de excepţie, modele de reușită și de inspirație, vor fi la dispoziţia publicului auditor pentru a rãspunde tuturor întrebãrilor, dar şi pentru a face faţã noilor provocãri impuse de cãtre tineri.

Intr-o declaraţie oficialã, redactorul-şef al revistei Biz, care este şi organizatorul de bazã al evenimentului, afirma cã ,,Zilele Biz reprezintă o platformă care oferă informație, idei, inspirație, parteneri, strategie, modele, susținere tuturor celor care vor să reușească în afaceri”.

Ediţia de anul acesta va prezenta şi o serie de studii și rapoarte, prezentate în exclusivitate. Acestea au fost realizate în parteneriat cu firme de research,  special pentru revista Biz : Raport despre Antreprenoriat, Studiu despre Inovație, Raportul “Tipologiile Reclamelor” și un Studiu special asupra Valorilor românilor.

Pânã acum, şi-au dat acordul de a participa la eveniment, speakeri, precum: Florin Talpeș, Dragoș Anastasiu, Adrian Porumboiu, Ioan Popa. De asemenea, vor fi prezente şi personalitãţile publice: Mircea Cărtărescu, George Mihăiță, Vintilă Mihăilescu sau Octavian Belu şi leaderii marilor companii, precum: Dan Bulucea (Country Manger, Google România), Manuela Necula (Ogilvy Group România). Pe lângã aceştia, vor mai participa şi practicieni de prestigiu și mentori ca Aneta Bogdan (Brandient), John Holm, Liviu David (Next Advertising), Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Adrian Boțan (McCann Erickson), Sorin Psatta (BBDO) sau Bogdana Butnar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu