sâmbătă, 6 aprilie 2013

Aplicã pentru un workshop/traning în cadrul AIESEC Academy

AIESEC Academy te invitã sã faci parte din echipa lor. Dacã îţi doreşti sã participi la training-uri sau workshop-uri pe domeniile IT, Marketing și Finance, te invitãm sã aplici pânã pe data de 8 aprilie.


Proiectul vine în sprijinul studenţilor care au terminat licenţa şi care îşi doresc sã capete mai multã experienţã într-unul dintre domeniile prezentate mai sus. AIESEC Academy este împãrţit în douã mari categorii: între 15 aprilie – 21 iunie se vor desfãșura workshop-uri și training-uri,  iar în cea de-a doua etapã, participanții vor efectua 4 sãptãmâni de practicã de specialitate în companiile partenere.
De asemenea, puteţi participa la training-uri, precum Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE. In plus, la categoria workshop-uri, se enumerã: Contabilitate, Management Financiar, Legãtura dintre contabilitate și alte domenii economice, Gestiunea și contabilitatea mijloacelor fixe, Analizã și consiliere financiarã.
Pentru a participa, se percepe o taxã de 25 lei, iar înscrierea se face pe site-ul www.aiesecbucharest.ro. Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de Facebook a evenimentului.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu