joi, 4 aprilie 2013

Te invitãm sã aplici pentru un internship la German Marshall Fund

Dacã eşti tânãr şi student şi dacã îţi doreşti sã participi la un internship în cadrul German Marshall Fund, te invitãm sã aplici. Proiectul  se adreseazã atât studenţilor români, cât şi celor strãini, pentru aceştia, fiind necesarã reşedinţa în România.


Internship-ul se adreseazã tuturor celor care sunt specializaţi într-unul dintre domeniile: Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale sau Politici Externe.
Cei selectaţi vor avea ocazia de a câştiga o dublã experienţã: atât cea de research, cât şi cea de event management: cercetãri pe diverse aspecte relevante pentru domeniul de activitate al organizaţiei, conceptualizare, planificare, executare, suport la conferinţe, seminarii şi workshop-uri, precum şi suport administrativ. In plus, organizatorii susţin cã toţi cei care vor participa vor putea dobândi experienţã, se vor dezvolta într-un mediu prielnic, profesionist, internaţional şi vor avea ocazia de a interacţiona cu experţi ai domeniului.
Printre condiţiile necesare înscrierii, se enumerã: abilitãţi de comunicare şi inter-relaţionare foarte bine dezvoltate, lucrul eficient în echipă şi cunoaşterea limbii englezã şi românã la un nivel ridicat. In plus, cunoscãtorii de limba rusã sunt încurajaţi sã aplice, iar cei care deţin o experienţã anterioarã în domeniu, vor avea un avantaj.
Stagiul de practicã se desfãşoarã timp de 3 luni, începând cu data de 23 aprilie. La final, se va primi un certificat care atestã participarea, iar cei mai buni studenţi vor primi şi scrisori de recomandare.
Cei care doresc sã aplice, sunt rugaţi sã trimitã o scrisoare de motivaţie şi CV-ul, ambele redactate în limba englezã, pânã la data de 12 aprilie 2013, pe adresa fmondiru@gmfus.org.
 Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu