duminică, 21 aprilie 2013

Internship plãtit prin AIESEC Bucureşti

AIESEC Bucureşti îţi oferã oportunitatea de a te înscrie pentru un stagiu de practicã plãtit. Dacã eşti pasionat de unul dintre domeniile IT, Engeneering, Marketing , Management sau Education, acceseazã proiectul Global Internships şi poţi beneficia de un program de practicã în care înveţi, eşti plãtit şi lucrezi într-un mediu de afaceri internaţional.


Global Engineering îţi oferã o gamã largã de stagii de practicã, de la telecomunicații şi electronicã la inginerie mecanicã şi industrialã. Pe parcursul programului, beneficiezi de o pregãtire avansatã, colaborezi cu profesionişti şi foloseşti o gamã largã de tehnologii.
AIESEC Bucureşti a pregãtit pentru tine mai multe domenii pentru care poţi aplica: Global IT , Global Marketing, Global Management sau Global Education. Având oportunitatea de a participa la training-uri şi seminarii gratuite, întreaga ta activitate va fi una de merit internaţional pentru cã vei avea ocazia de a întalni oameni din ţãri diferite, cu idei noi şi de la care poţi învãţa tot ceea ce te intereseazã despre domeniul ales.
Cerinţa esenţialã pe care trebuie sã o îndeplineşti este sã ai experienţã de minim şase luni în domeniul ales de tine. De asemenea, este important sã cunoşti şi limba englezã la un nivel avansat. Mai apoi, trebuie sã accesezi site-ul www.aiesecbucharest.ro pentru completarea formularului de înscriere, nu mai târziu de data de 11 mai.
Cei selectaţi, vor fi chemaţi în perioada 13-15 mai la un interviu. Cei care au trecut şi de proba interviului, vor participa la o serie de training-uri, în perioada 17-21 mai. Interviul final va avea loc pe data de 25 mai.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu