duminică, 7 aprilie 2013

O serie de training-uri la Volunteer Fest

Volunteer Fest îşi rãsplãteşte toţi voluntarii, oferindu-le acestora posibilitatea de a participa la o serie de training-uri. Evenimentul se desfãşoarã în perioada 8-12 aprilie şi este cunoscut sub numele de „Sãptãmâna Educativã”. Timp de o sãptãmânã, organizatorii au pregãtit training-uri pe diverse teme, care au ca scop pregãtirea şi dezvoltarea tinerilor participanţi.


Pentru cei care nu se simt pregãtiţi de a vrobi în public sau nu ştiu cum sã scape de trac, organizatorii au pregãtit primul training, intitulat „Public Speaking”. De asemenea, în cadrul acestuia, participanţii vor învãţa cum sã transmitã exact ceea ce îşi doresc sã transmitã, care e modul cel mai uşor şi cum pot capta atenţia publicului.
Pentru cã reţelele de socializare fac parte din viaţa fiecãruia, urmãtoarele training-uri vor fi conturate în jurul subiectului de Social Media. Cei care doresc sã afle cum poate funcţiona un ONG sau cum se organizeazã cel mai bine un eveniment, sunt invitaţi sã participe la “Organizare de Evenimente Atelierul de Creaţie”.
Spre finalul sãptãmânii de lucru, veţi putea învãţa despre „Primii paşi în Marketing” sau despre ceea ce înseamnã publicitatea, studiile de piaţã, vânzãrile şi negocierea. Sãptãmâna se va încheia cu „Inovaţie punct şi virgulã”, iar organizatorii au descris aceastã zi ca fiind una care va beneficia de discuţii bune de transmis şi nepoţilor.
Pentru a paricipa, trebuie sã completaţi formularul.
Adriana Giurcã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu