duminică, 18 noiembrie 2012

BLACK FRIDAY va fi vineri, pe 23 noiembrie

La sfârşitul sãptãmânii viitoare vom putea cumpãrã ceea ce ne dorim, la preţuri mult mai mici. BLACK FRIDAY 2012 este ziua în care mai multe magazine din România promit cele mai mari reduceri din acest an.
Magazinele eMAG sau Altex îşi deschid porţile numai în ziua de vineri, 23 noiembrie, iar pentru magazinele Domo sau F64, ofertele vor fi valabile pe o perioadă mai lungă de timp.

Clienţii eMAG beneficiazã de reduceri începând cu ora cinci dimineaţa, la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnite sau IT. Aceştia îşi vor putea achiziţiona frigidere, maşini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D, mai ieftine cu până la 50%. De asemenea, şi Altex oferã clienţilor reduceri substanţiale pentru laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice.

In ceea ce priveşte magazinul F64, campania reducerilor începe de la ora 00:00 şi se va prelungi şi în week-end, pânã duminică, 25 noiembrie, ora 23:59. Ofertele aflate la reducere sunt reprezentate de aparate foto din categoria compactelor, cât şi de DSLR-uri şi aparate profesionale hish-end. In plus, DOMO a anunţat cã va avea produse la reducere în toatã ţara, în magazine, în perioada 19-23 noiembrie. Printre magazinele care s-au anunţat cã vor fi participante, amintim şi magazinul online Evomag şi Photosetup.

Numele de BLACK FRIDAY reprezintã sãrbãtoarea similarã celei din America, Thanksgiving Day, prin care se anunţã oficial începerea cumpãrãturilor de Crãciun. Ediţia de acest an va fi în ziua de vineri, 23 noiembrie, unde, mai mulţi producãtori din întreaga ţarã, oferã posibilitatea clienţilor de a beneficia de reduceri la produsele dorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu