marți, 6 noiembrie 2012

GALA NAŢIONALĂ A VOLUNTARILOR îşi cautã câştigãtorii


In perioada 30 octombrie - 12 noiembrie, federaţia VOLUM dã startul pentru înscrierea la cea de-a doua ediţie a Galei Naţionale a Voluntarilor. Prin acest concurs naţional, se doreşte recompensarea proiectelor de voluntariat, coordonatorilor şi centrelor de voluntariat din întreaga ţară.

 VOLUM este federaţia care sprijină dezvoltarea voluntariatului în România, fiind înfiinţată în anul 2010 la iniţitiva Pro Vobis – Centrul de Resurse pentru Voluntariat. VOLUM este o organizaţie umbrelă în domeniul voluntariatului, cu reprezentare la nivel naţional. 

Toate organizaţiile non-guvernamentale, companiile şi instituţiile publice care lucrează cu voluntari şi cele care implementează proiecte de voluntariat sunt aşteptate să trimitã nominalizãrile, pe adresa office@federatiavolum.ro, până la data de 12 noiembrie 2012.
Mai apoi, juriul va selecta cei 22 de de câştigãtori care vor putea fi cunoscuţi şi premiaţi în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor. Gala va avea loc pe data de 12 decembrie 2012, la Crystal Ballroom Palace.
Aşa cum ne-am obişnuit şi anul trecut, competiţia va fi desfãşuratã sub îndrumarea celor şapte ambasadori ai voluntariatului: Damian Drăghici, Raed Arafat, Marius Manole, Margareta Pâslaru, Călin Goia, Valeria Răcilă von Groningen şi Zoli Toth.

 În prezent, Federaţia VOLUM are 48 de organizaţii membre care implică voluntari şi sprijină mişcarea de voluntariat în domeniile: social, educaţie, tineret, sănătate, protecţia mediului şi drepturile omului.

Prin intermediul acestei Gale, toţi cei care se implicã în acţiuni de voluntariat şi care fac o pasiune pentru aceastã laturã de sprijinire a celor care au nevoie de ajutor, vor avea un loc de cinste şi se vor bucura de o binemeritatã recunoştere publică.

Astfel, cei interesaţi, sunt rugaţi sã acceseze site-ul Galei www.voluntariat.ro/gala, unde se vor gãsi toate informaţiile şi formulare necesare înscrierii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu