joi, 22 noiembrie 2012

Forumul European al Tineretului cautã stagiar


Dacã îţi doreşti o carierã în domeniul politicii europene, Forumul European al Tineretului (YFJ) îţi oferã şansa de a face primii paşi.


Forumul European al Tineretului este în cãutarea unui stagier, pe o duratã de 6 luni. Stagiul va începe la mijlocul lunii ianuarie 2013 şi se va derula în cadrul departamentului Comunicare al secretariatului YFJ, din Bruxelles.

Astfel, cei interesaţi sunt rugaţi sã aplice pânã la data de 25 noiembrie, urmând paşii descrişi pe site-ul oficial: http://recruitment.youthforum.org/public/vacancy-details/vacancy/12. Cei selectaţi vor trece prin etapa unui interviu, care va avea loc la începutul lunii decembrie 2012, în Bruxelles.

Printre cerinţele necesare profilului de candidat, se enumerã formare universitară în științe politice, stiințe sociale, jurnalism, comunicare, drept sau echivalent, interesul pentru politica de tineret, cunoștințe de bază în domeniul politicilor de tineret la nivel european și internațional, sã die disponibil pentru 6 luni, full-time, începând din ianuarie 2013. De preferat, candidatul ar trebui sã fie la prima experienţă de internship sau să nu fi făcut anterior mai multe stagii în afara țării.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu