duminică, 11 noiembrie 2012

CNN poate fi cu ochii pe tine!


Criza financiarã şi condiţiile precare de trai pe care europenii sunt nevoiţi sã le suporte, sunt cauza deciziilor de a pleca spre ţara, unde, deocamdatã, lucrurile merg destul de bine. Din ce în ce mai mulţi locuitori ai Uniunii iau hotãrârea de a se stabili în Regatul Unit al Marii Britanii.


Cred cã avem cu toţii cunoştinţe, prieteni sau chiar foşti colegi care deja îşi trãiesc noua viaţã în stil englezesc. Tinerii sunt cei care îşi doresc cel mai mult sã îşi continue studiile şi sã îşi gãseascã un job din care sã îşi poatã clãdi un viitor. Deşi este foarte greu sã ajungi sã te stabileşti în Marea Britanie, se pare cã românii sunt cotaţi ca fiind fruntaşi în clasamentul “emigrãrilor”.

Prestigiosul canal de televiziune CNN realizeazã o serie de documentare pe tema efectelor migratorii şi ale crizei financiare din Europa ultimilor ani. Astfel, dacã ai decis sã pleci în Marea Britanie, poţi sã apari chiat tu la televizor!

Emisiunile oferite de cãtre canalul CNN doresc sã releveze cum se hotãrãsc europenii sã plece din ţara proprie în cãutarea unui job sau de ce nu, care sunt motivele pentru care tinerii considerã cã acolo se vor descurca mult mai bine. Astfel, dacã te-ai decis sã pleci pentru un motiv întemeiat, trebuie sã arãţi cum te pregãteşti pentru plecare şi pentru marea schimbare a vieţii! Mai apoi, producãtorii documentarelor te vor urmãri în Marea Britanie pentru a vedea cum te acomodezi la noile condiţii ale vieţii şi care este impactul schimbãrii asupra ta.

Toţi cei care se regãsesc într-o astfel de situaţie şi care vor sã îşi împãrtãşeascã experienţa cu CNN, sunt invitaţi sţ trimitã un mesaj la adresa de e-mail: pr@unibuc.eu. Cei care se ocupã de preluarea detaliilor vor trimite mesajul cãtre canalul de televiziune CNN şi vor facilita intrarea în legãtura cu producãtorii CNN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu