miercuri, 4 aprilie 2012

Go Study LSRS: Aproape Totul despre Studiile în Străinătate


Noi credem în şansa oricărui tânăr de a studia în străinătate! De aceea, îţi punem la dispoziţie cele mai noi informaţii despre studiul şi viaţa peste hotare! http://gostudy.lsrs.ro/. Acesta este imboldul pe care Go Study LSRS îl oferă tuturor tinerilor care le accesează pagina Web sau cea de Facebook.

http://gostudy.lsrs.ro/ este locul de întâlnire al tinerilor care doresc să obţină informaţii concrete despre aventura studiului în străinătate şi care faciliteaza, în acelaşi timp, contactul cu studenţi români la universităţi de top din lume. Blogul gostudy.lsrs.ro vine ca răspuns al necesităţii concrete de informare în rândul tinerilor români. În încercarea de a găsi online articole, sfaturi, unelte şi scenarii de cele mai bune practici, s-a constatat o lipsă acută de informaţii punctuale.
Echipa Go Study LSRS şi membrii acesteia, vin în sprijinul tinerilor care caută informații pentru facilitarea viitorului lor. Acest proiect este dezvoltat şi susţinut de Liga Studenţilor Români din Străinătate.
De asemenea, obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. In plus, toți cei care sunt dornici să împărtăşească experiența de student sau cei care au sfaturi despre procesul de aplicare în străinătate, specific ţării în care studiază sau au studiat, sunt invitați să contacteze echipa la: triples@proiecte.lsrs.ro
Pentru că LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă, echipa promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu