sâmbătă, 14 aprilie 2012

Unitățile preunivesitare se bucură de sprijinul MECTS


Unitățile de învățământ preuniversitar au motive de bucurie. Printr-o decizie a MECTS, acestea vor primi sponsorizări pentru a oferi elevilor un cadru prielnic desfăşurării activităților şcolare.

Potrivit unei hotărâri, apărută în Monitorul Oficial, Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. Unităților de învățământ li se va oferi suma de 10 milioane de lei pentru achiziționarea de mobilier şcolar.
Hotărârea de guvern anunță faptul că decizia a fost luată miercuri, banii alocaţi MECTS provenind din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Executivului, prevăzut în bugetul de stat pe 2012, conform Agerpres.
"Se aprobă suplimentarea bugetului MECTS din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe 2012, cu suma de 10.000 mii lei, pentru dotarea cu mobilier şcolar a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat. Suma prevăzută va fi repartizată inspectoratelor şcolare, prin ordin al ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului", se precizează în respectiva hotărâre de guvern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu