duminică, 1 aprilie 2012

"Şcoala Altfel", activități de recreere pentru elevi


Timp de o săptămână, în perioada 2-6 aprilie, elevii vor participa la activități de recreere sau vor putea susține discuții libere, in clasă, pe diferite teme, propuse chiar de aceştia.
Proiectul este unul nou pentru țara noastră, iar reprezentanții Ministerului Educației doreşte ca prin aceste activități de educație non-formală, atât profesorii, cât si elevii, să fie receptivi şi împreună să realizeze o comunicare mai bună pentru ambele părți implicate. 

La finalul acestei săptămâni, talentele, preocupările extraşcolare şi competențele elevilor, în domenii cât mai diverse şi interesante, sunt aşteptate ca modele de urmat pe viitor, obiectivele cadrelor didactice fiind acelea de a-i îndruma pe elevii către realizarea proiectelor la care aceştia doresc să participe.
Profesorul de biologie Alexandru Croitoru de la Colegiul "Mihai Viteazul", a declarat pentru Mediafax că inițiativele elevilor sunt dintre cele mai diverse, aceştia dorind să ia cu asalt muzeele si teatrele din capitală, dar şi dorința de a realiza excursii reprezintă un punct de mare interes. Printre proiectele enumerate, cele mai importante se regăsesc în domeniul culturii sau al workshopurilor pe tema sănătății şi a alegerii unei cariere potrivite pentru viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu