marți, 8 mai 2012

Două zile de perfecționare pentru românii din Spania


Românii din Spania vor avea ocazia de a participa la cursuri de comunicare şi management. Această inițiativă este dezvoltată sub îndrumarea Ambasadei României din Madrid, în colaborare cu societatea WSC Europa, ne informează Diaspora Business Live.

Cursurile se vor desfăşura în două sesiuni de formare şi vor reprezenta comunicarea în domeniul management-ului de proiecte, al comunicării şi leadership-ului. Această măsură a fost luată pentru a facilita viața cetățenilor români din Spania, conform declaratiei misiunii diplomatice, de pe propria pagină de internet.
Cele două sesiuni se vor desfăşura în perioada 12-13 mai, în cadrul sediului Ambasadei României la Madrid. Cursurile constau în prezentarea mai multor module de curs: management de proiect (cu exemplificarea accesării fondurilor europene), comunicare şi inteligenţă emoţională şi implicarea asociaţiilor în viaţa comunităţii de români din Spania.
Pentru participarea la cele două sesiuni nu s-au prevăzut cerințe specifice. Astfel, sediul Ambasadei României la Madrid îşi deschide porțile pentru toți doritorii, accesul fiind gratuit. Sunt aşteptate să ia parte la aceste două zile de cursuri, persoanele care doresc să capete noţiuni de bază privind gestionarea de proiecte, creşterea capacităţii de management, leadership şi dezvoltarea abilităţilor de organizare şi comunicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu